LD "Zec" D.Motičina

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Najnovija događanja u LD "Zec" D.Motičina

Skupni lovovi 2020./2021.

E-mail Ispis PDF

Više...
 

POMOĆ STANOVNIŠTVU POGOĐENIM POTRESOM

E-mail Ispis PDF

Općina Donja Motičina u suradnji sa svim udrugama sa područja Općine organizirala je sakupljanje potrebne pomoći za potresom stradalo stanovništvo. Donacije su se sakupljale 29. prosinca u prostorijama NK "Motičina" do 21 sat a nastavljeno je 30. prosinca od 8 sati u prostorijama DVD-a. Predstavnici udruga sa načelnikom Željkom Kovačevićem otišli su u jedan trgovinski centar te su kupili hrane, vode mlijeka i ostalih potrebnih namjernica. Sva kupljena i donirana roba mještana Donje Motičine i Seone utovarena je u vozilo DVD-a i vozila koja su ustupili Dražen Batrac, vlasnik obrta "Svijetlost" iz D.Motičine i Matija Vinković direktor firme "Korisnik" d.o.o. iz Osijeka. Roba je odvezena u župu Voloder u kojoj je smješteno dosta obitelji iz Petrinje. Dio sredstava će se već sada prevesti u sela oko Petrinje.

Više...
 

Skupni lov 22.11.2020.g.

E-mail Ispis PDF

Više...
 

Otvorenje lovne sezone 2020./2021

E-mail Ispis PDF

8. studenog 2020.g. službeno je otvorena lovna sezona na sitnu divljač skupnim lovovima. Tradicionalno su u lovu bili gosti LD "Srndać" iz Đakovačkih Selaca, predvođeni predsjednikom LS Osječko-baranjske županije, Zlatkom Stolnikom i članovi LD "Krndija" iz Našica.  Prije doručka nazočnima se obratio domaćin, predsjednik LD "Zec", Dragan Zlosa, pozdravio sve nazočne i zaželio svima ugodno druženje.

Više...
 

Nastavak planiranih radova

E-mail Ispis PDF

14. rujna započeli su radovi na izgradnji pecare na lovačkoj kući. Voditelj projekta je naš član Siniša Knežević a pobočnici oni koji stignu. Sredstva za izgradnju iste osigurala je Općina Donja Motičina.

Više...
 

20. festival "Dani slavonske šume"

E-mail Ispis PDF

I ove godine održan je 20. jubilarni festival "Dani slavonske šume". Ovaj puta na središnjem gradskom trgu u Našicama te zbog epidemije u znatno manjem izdanju. Ove godine nije bilo natjecanja u kuhanju čobanca, ali su naši članovi sudjelovali u 7. humanitarnoj manifestaciji "Mali grad velikog srca".

Više...
 


Stranica 2 od 4

FOTO - lovački uspjesi 2020/21

FOTO - nadzorna kamera

FOTO - skupni lov 2020.g.

Baner

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8 

Korisni linkovi:

Baner
Baner
Baner
Baner

lovidba u lipnju

Baner
LISICA, ČAGALJ, TVOR, MUNGOS, KRMAČA, cijelu godinu, osim ženke kad je visoko bređa ili dok vodi mladunčad